Home » Servicii  »  Magazin Online

Magazin Online

Oferim servicii e-commerce precum:

– constructie magazin online;

– administrare magazin online;

– mentenanta magazin online;

– creare bannere;

– campanii de promovare a magazinului.

 

Ne adresam comerciantilor care doresc deopotriva minimizarea costurilor si maximizarea profitului, proprietarilor de magazine clasice care care au inteles ca pentru a fi mai aproape de clienti si pentru a ramane pe piata trebuie sa se adapteze din mers iar principalul serviciu pe care il promovam in cadrul acestei pagini este acela de realizare a magazinelor on-line cu ajutorul carora afacerea va prospera.

Serviciile noastre se adreseaza in aceeasi masura si antreprenorilor care doresc sa inceapa o afacere in e-commerce.

In demersul nostru de a sustine afacerile la inceput de drum putem oferi si solutia inchirierii magazinelor on-line la cheie, dezvoltand un sistem de parteneriate ce ofera beneficii reciproce.

Magazinul poate fi construit si gazduit pe domeniul si serverele proprii sau poate fi de forma www.numeledvs.grigbusiness.ro, situatie in care noi ne ocupam de tot.

Daca site-ul sau magazinul dvs on-line necesita schimbari periodice de text sau poze si sunteti mai putin familiarizat cu aceste tehnologii, echipa noastra ofera si servicii de administrare web. Contra unui abonament lunar/trimestrial putem face in cel mai scurt timp modificarile pe care le doriti.

Compania noastra adopta o atitudine pozitiva si orientata spre clienti, oferindu-le solutii simple dar eficiente destinate cresterii afacerii intr-un mediu dinamic si concurential cum este internetul. Politica firmei este de a avea numai clienti pe deplin multumiti de colaborarea cu noi.

Despre preturi nu sunt prea multe de spus, nu am creat o grila, pentru ca tratam clientii individual, fiecare avand propriile nevoi si aspiratii.